Vraagstelling: Willen jullie de visuele identiteit van ons festival bewaken?

Kennis delen in de sfeer van een festival

Het Grootste Kennisfestival is uniek in Nederland. Het is een bijeenkomst waar Kennis gedeeld word op het gebied van innovatief organiseren maar dan in een ongedwongen festivalsfeer. Op diverse locaties in Nederland worden deze festivals georganiseerd. Muziek, foodtrucks en lezingen van diverse interessante sprekers. Ontmoet mensen, wordt wijzer en ga er een dag op uit met je collega’s. Dat is het Grootste Kennisfestival. 

 

We zijn verantwoordelijk voor de corporate uitstraling van het festival. Verder ondersteunen we de organisatie met onze creatieve ontwerpen. Denk hierbij aan toevoegingen op de website (de motor van de festivals) en andere online uitingen. Documentatie in de vorm van uitnodigingen, programmaboekjes en de aankleding van het terrein. 85 sprekers, 10 artiesten, 16 podia, food & drinks. Nieuwsgierig geworden en benieuwd hoe het eruit? Ga zelf eens kijken en meld je hier aan.

step image

https://www.hetgrootstekennisfestival.nl/

step image

step image

Logo voorstel bioscoopsessies

step image

U kunt bij Het Grootste Kennisfestival ook tal van interessante sprekers boeken voor uw eigen event/bijeenkomst. Wilt u een eigen evenement organiseren dan kan Het Grootste Kennisfestival u daarbij ondersteunen

BENIEUWD WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

NEEM CONTACT OP
WE WORK WITH
WIJ WERKEN O.A. VOOR