Onderzeedienst
Bahama's, Andros Island, 5 juni 2017..Torpedo test excercise. Zr.Ms. Zeeleeuw test Mk48 mod 7 torpedo's bij AUTEC (Atlantic Undersea Test and Evaluation Centre) .Foto: Zr.mM.Zeeleeuw op zee.

Identiteit

Onderzeedienst

Ongezien doeltreffend

De Nederlandse Onderzeedienst is een onderdeel van de Koninklijke Marine en kent een rijke historie. Sinds haar oprichting in 1902 heeft ze al meerdere malen haar bestaansrecht bewezen. High tech platformen die als tactisch wapen erg belangrijk zijn voor nu en in de toekomst. De ‘Flipper’ is het insigne van de Onderzeedienst. Deze mag een bemanningslid dragen als hij/zij een bepaalde mate van kennis heeft betreffende de boten. Hij wordt met trots gedragen.

Wij hebben de Onderzeedienst geadviseerd hoe om te gaan met interne communicatie. Waar liggen kansen en wat moet je juist niet doen. Hoe kan de dienst zich onder de vlag van de Koninklijke Marine professionaliseren. Een beeldmerk met bijbehorende visuele identiteit gebaseerd op ‘de Flipper’ is de eerste stap. Daarna hebben we een doorvertaling gemaakt naar het personeelsblad van de Onderzeedienst.

PROJECTEN

Huisartsenzorg Twente

Identiteit

Motonext

Advies

Puntig

Identiteit

Rodachair

Identiteit

Sportnetwerk Overijssel

Identiteit

Dura Vermeer Bouw Hengelo

Positionering

Leading Foot Technology

Identiteit

Gemeente Ommen

Magazine

Mooi Creatie

Inspiratie

Scholengroep Hannah

Positionering

Motul TT Assen

Event

Boom uitgevers

Management- en coachingboeken

Pharm Evo

Verpakking

ProPlanning

Identiteit

Previous
Next