Vacature

Regel jij dat...

Dat horen we vaak, maar wij weten als geen ander dat het een vak apart is. Wegens het groeiende aantal projecten zijn we op zoek naar een

Bureaumanager

Minimaal 32 uur in de week

Ben jij een echte regelaar en weet je van aanpakken? Ben je georganiseerd, proactief en altijd op zoek naar nieuwe manieren om de dingen te optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als bureaumanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen
Mooi Creatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten, draagt zorg voor de planning, maakt offertes en bent verantwoordelijk voor de facturatie. Jij zorgt voor structuur en ziet erop toe dat alles op rolletjes loopt.

Ervaring in de grafische wereld is een pré. Je komt te werken in een gezellig team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Je voelt je verantwoordelijk maar kunt ook dingen loslaten als dat moet. Je werkt zelfstandig, bent proactief en hebt oog voor detail.

Dus ben jij die regelaar die we zoeken en sta je er open voor om jezelf bij ons te ontwikkelen, neem dan vooral contact op. We zien graag je motivatie met CV tegemoet. Mail deze naar bas@mooicreatie.nl.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je altijd contact opnemen met Mooi Creatie door te bellen met Bas Bosscher, 06 – 34 34 87 02.

Dat is dus geregeld?