Feel free to join me

Ewald Klein Herenbrink

Feel free to join me. Een uiting die we ontwikkelden voor een event van een van onze klanten dit jaar. Het fantastische gevoel van vrijheid om samen een mooie tijd te beleven. Met z’n allen genieten van een topevenement.

Hoe anders is de werkelijkheid op dit moment? Festivals, events, seminars zijn nog maar een kleine greep uit alle dingen die worden afgelast vanwege het coronavirus.

Hoe lang gaat het duren, waar gaat het naar toe. We weten het niet. Hoe gaan we om met sociale en zakelijke contacten zonder de veiligheidsmaatregelen te negeren. Je ziet mooie nieuwe creatieve initiatieven ontstaan, geboren uit het feit dat we nu nog meer dan anders buiten kaders moeten denken. Voor ons als communicatiemensen ook een uitdaging. Hoe kun je in deze omstandigheden zo goed en effectief mogelijk met je klanten communiceren? Dat geldt voor ons maar zeker ook voor u.

Wat mij opvalt is dat overheden en gemeentes op basis van de informatie van het RIVM en de Rijksoverheid vooral rationeel communiceren. Heel goed natuurlijk om alle feiten helder te hebben, maar ik mis toch ook de persoonlijke benadering. Op landelijk niveau spreekt premier Mark Rutte ons toe dat we het vooral samen moeten doen, maar hoe mooi is het dat je eigen burgemeester op lokaal niveau je ook een hart onder de riem steekt? Van mensen die dicht bij je staan, die je regelmatig tegenkomt, neem je wellicht nog meer aan? Houd je aan strenge regels, maar blijf wel communiceren met elkaar.

Feel free to join me: voor nu op afstand, maar ik hoop dat we binnen afzienbare tijd elkaar weer de hand kunnen schudden of het glas kunnen heffen op één of ander festival of evenement.

Een warme groet,
Ewald

Fotocredits: Robert Westera

Gepubliceerd: 17-03-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *